TEŽAVE Z VEDENJEM, VZGOJO ALI TELESNIMI TEŽAVAMI PSA?

SVETOVANJE

Med prvim svetovanjem je moj cilj videti težavo s katero se srečujete v vaših pesmih. Od tega se kaj pes prikaže na zunanji strani, do tega, kako se pes počuti znotraj sebe. Ta postopek lahko primerjamo z luščenjem plastike. Na primer, vaš pes lahko kaže znake agresije, ampak v resnici je agresija posledica njegovega notranjega doživljanja, ki se lahko boji. Vsak pes se z vedenjem navzven odzove drugače. 

 

Bachova terapija je posebej prilagojena vašemu psu, saj se le na ta način, z ustrezno pripravo kapljic sprostijo in odstrani negativno vedenja. Bachove kapljice psu pomagajo, da negativno vedenje spremeni v pozitivne lastnosti in pozitivno moč, kar mu pomaga, da vzpostavi ravnovesje in sposobnost sprostitve.

 

PRIČETEK BACHOVE TERAPIJE

Bachove kapljice delujejo na čustvena stanja živali, saj so tako neuravnotežene izvor čustve, druge težave so posledica. Bachove kapljice ne ovirajo nobenega drugega zdravljenja vašega ljubljenčka. 

 

POSTOPEK BACHOVE TERAPIJE

Po prvem telefonskem pogovoru, ki mi da informacije o vaših živalih v njenem stanju, začnemo s prvo stekleničko. Eno stekleničko imate približno 28 dni. V tem času je treba spremljati spremembe, ki se bodo pojavile pri vašem ljubljenčku. Svetujem, da si jih zabeležite, da se o njih kasneje pogovorimo.  Osebno mešanico Bachovih kapljic pripravim takoj po pogovoru in vam jo pošljem po pošti. Osebni prevzem je mogoč v Ljubljani.

 

Pred ali po telefonskem pogovoru mi pošljete video posnetek vašega hišnega ljubljenčka, v kolikor je to mogoče.

 

                                                                           Vaša podpora je v tem času neprecenljiva

 

                                 CENIK                                                                                                       CENA

Prvi posvet + osebna mešanica Bachovih kapljic (30 ml)                                                 50 eu

Nadaljne osebne mešanice kapljic  s posvetom                                                                35 eu

Osebna mešanica brez posveta z opisom težav na e-mail                                              35 eu

Bachove rešilne kapljice (30 ml)                                                                                            25 eu

 

ALI MORATE OB JEMANJU BACHOVIH KAPLJIC ŠE VEDNO ŠOLATI PSA? SEVEDA. A UGOTOVILI BOSTE, DA GA LAHKO S PODPORO KAPLJIC ŠOLATE BOLJE.

 

Create Your Own Website With Webador